Programjaink

Számadás a tálentomról: Lélekoldó – irodalmi és önismereti csoport Etyeken

2022. 06. 11. – 10:00

Önismereti fókuszú beszélgetés tehetségről, küldetésről és hivatásról egy különleges kiállító térben, az Etyeki Műhelyben.
Hogyan is állunk a tálentumainkkal, van-e tehetségünk valamihez? Milyen a viszonyunk a képességeinkhez? Alkotó vagy előadói területeken nyilvánulnak-e meg inkább? Hasznosítjuk-e a mindennapokban vagy sem?
Hogyan viszonyul egymáshoz a növekedő és termő időnk – mikor, mitől vagyunk termékenyek, produktívak, mikor szemlélődők? Melyikhez kapcsolódik számunkra az alkotás lehetősége vagy sürgetése?

Ezen a nyílt csoportalkalmon kortárs irodalmi művek lesznek segítségünkre, hogy körül járjuk a tehetséggel kapcsolatos kérdéseinket, és szavakká formálhassuk az ezzel kapcsolatban bennünk kavargó érzéseket.
Mindenkinek ajánlom, aki irodalmi és önismereti kalandra vágyik, aki nyitott arra, hogy sokféle nézőpontot megismerjen, és szívesen kapcsolódik szövegekhez, a csoport többi tagjának gondolataihoz és persze önmagához.

Kép: Csókos Varga Györgyi

Információk

Helyszín: Etyeki Műhely Galéria, Etyek, Magyar u. 65.
Időpont: június 11. szombat 10.00-12.00
A csoport maximális létszáma: 12 fő.
Ár: 5.000 Ft, visszatérő csoporttagoknak 20%, diákoknak és nyugdíjasoknak 50% kedvezményt biztosítok.
A csoportalkalom után igény szerint megtekinthetők az Etyeki Műhely állandó és időszaki kiállításai, tárlatvezetéssel: 1.500 Ft (kérjük előre jelezni).
Jelentkezés Messengeren vagy emailben: mnemese@gmail.com
Jelentkezési határidő: jún. 5.
Szeretettel várok mindenkit együtt olvasni, gondolkodni, beszélgetni!
M. Nagy Emese
irodalomterapeuta, tanár, tehetségfejlesztő szaktanácsadó